Foredrag

Et foredrag med Lasse Løager er en rejse ind i et Danmark, som ganske få mennesker kender til. Det er vigtigt for Lasse at understrege, at selvom det på overfladen kan lyde som en barsk og sørgelig fortælling, er det mere, end alt andet, en fortælling om mod, humor, venskab og kærlighed.

Lasse-Løager

Gid jeg var normal

En dreng vokser op i Vestjylland, møder hård modstand og lærer tidligt, hvad det vil sige at miste fast grund under fødderne. Hvordan tackler et barn sorg, vold og svigt? Hvilke strategier bruges og hvorfor? Lasse har, på trods af at have haft alle odds imod sig, formået at vende sin største sorg til drivkraft.

Områder

Børn og sorg, Døden/At miste, Identitet, Incest, Personlig udvikling

Udtalelser

Hvad har deltagerne sagt om Lasse

”Lasses foredrag efterlader en åndeløs, forfærdet og betaget. Lasse formår at skildre sin personlige historie i et poetisk og varieret sprog, på en meget personlig måde, så man lever sig helt ind i en historie, som er svær at fatte! Jeg kan varmt anbefale Lasses foredrag, på Krogerup Højskole har det været et af de foredrag, som har efterladt publikum med den største undren og måben.”

Rikke Forchhammer

Forstander på Krogerup højskole

”Lasse Løagers virtuose behandling af det danske sprog spænder alt hvad sanser og intellekt har af nuancer og energi ud imellem sublim nydelse af sproget på den ene side og den ubegribelige smerte på den anden side. Det er ikke til at komme uden om – det er ikke til at fatte – det er umuligt ikke at blive en del af det univers Lasse åbner dørene ind til. ”

Kurt Kyed

Forfatter, foredragsholder

”Lasse Løager evner at sætte ord på det ubeskrivelige og servere virkeligheden råt og samtidig finurligt. En poetisk provokatør. En overlever. En mand man ikke kan lade være med både at lytte til og beundre. ”

Lizl Rand

Journalist, psykoterapeut

”Lasse Løager kan kunsten at nå ind til kernen og berøre. ”

Audun Myskja

Overlæge, dr. Philos

Hvis du er interesseret

Foredrag med Lasse Løager booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til en plads i inderkredsen og bliv informeret, når Lasse rører på sig.

© 2020 Lasse Løager