bog_evignat

Evig Nat

Elias er en ung fyr med en helt særlig evne. Men er den en gave eller en byrde? Hans forældre har altid ment, at han var syg og skulle gøres rask. De har aldrig lyttet til eller forstået ham – han er aldrig blevet set.

Da Elias er ved at miste troen på, at der er en plads til ham i livet, har han en mystisk drøm. Om en skildpadde og en kvinde, der beder ham om hjælp. Snart er Elia spå sporet af drømmekvinden, forsvundne piger og deres bortfører.

Om bogen

Elias er en ensom ung mand, præget af mistillid og en altdominerende følelse af at være forkert. Fremtiden synes uden for rækkevidde, og dagene går. Søvnløsheden dulmes med natlige vandringer, og kontakten til omverdenen består i handel med den lokale pusher. Indtil han en dag, i sine drømme, møder en piberygende skildpadde og en kvinde, som har brug for hjælp. I vågen tilstand møder han kioskejeren, Tom, som ser noget i Elias, noget ganske særligt.

Evig Nat er en medrivende fortælling om, hvordan mødet mellem mennesker kan puste liv i troen og det fortabte håb. Små lommer af eftertænksomhed og indsigt giver persongalleriet dybde og glød. Det er en fortælling om kærligheden, der kan findes og genfindes de mest usandsynlige steder. Om at kunne det umulige.

Når vi tør tro på vores drømme. Når vi får lov og rum til at være, som vi er.

Udtalelser

Hvad har læserne sagt om bogen

"Jeg blev tryllebundet allerede på første side og nød at blive vævet ind i et univers af surrealistiske drømme, gys og psykologi, som kun Lasse, helt fænomenalt, kan beskrive det.

For mig er det ikke "bare" en bog, men et mesterværk som sætter sig på nethinden og bliver der. Kan kun sige en ting: Lasse Løager har gjort det igen!!"

Bettina Vestergaard

Læser

Evig Nat er en virkelig velskrevet eventyrlig fortælling. Fængslende fra første side. En nuanceret fortælling om tvivl, tro, håb og drømme. Om at blive sat i bås, misforstået, om sorg, frygten for det ukendte, vrede og had. Spændende og til tider nervepirrende, men også en smuk historie om venskab, uforklarlig magisk tiltrækning og evig kærlighed. Læs den!

Annia Emilie Alexandra M

Læser

Andre bøger

Nyhedsbrev

Skriv dig op til en plads i inderkredsen og bliv informeret, når Lasse rører på sig.

© 2020 Lasse Løager